22. jul, 2016

Positiv livsforandring

🙂Mange som kommer til hypnosetime for første gang, er spente og kanskje litt nervøse for hva som vil skje. Men det er ingen grunn til å bekymre seg. For flesteparten opplever det som en følelse av dyp psykisk avslapping og velbehag - som å være i en behagelig dagdrøm, fri for stress og bekymringer. 

Hypnose er en transetilstand som karakteriseres av større fokus, konsentrasjon og indre mottagelighet. Den åpner opp ditt enormt kraftfulle ubevisste sinn hvor vaner og tankemønstre blir skapt og lagret - og der de kan forandres. Slik at man kan fornye og forbedre måten man ser og oppfatter ting på.

Hypnose er altså en måte å gå inn i deg selv på og finne de redskaper som gir positive forandringer. Ved hypnose får man altså frem den enorme kraften i sinnet som vil hjelpe deg å oppnå det du ønsker.

🙂Folk i hypnose er eksempelvis mye bedre til å løse problemer og den positive effekten vil vedvare lenge etter at man har forlatt hypnoserommet. Når man er i hypnose er også kreativiteten bedre. Man vil også kunne fjerne negativ tro og blokkeringer og hjelpe deg med å designe et bedre liv.

For en av hovedgrunnene til at folk går i hypnoseterapi, er at de har ting i livet som må forandre seg for at de skal kunne bevege seg fra nåtid til en bedre tilstand. Men husk: Du må virkelig ønske å gjøre en forandring, ellers skjer den ikke! Og for å forandre handlingene våre, må vi først forandre tankene. Men forandring er bare så vanskelig som man gjør det til..

Måten vi tenker og handler på innprentet dypt inne i oss. Det positive er at du i hypnose vil kunne høre og lære fantastiske nye ting. Og oppleve hvor mye bedre alt blir når du begynner å tenke nytt og bedre om livet ditt.

Ditt ubevisste sinn er nemlig som en computer. Om du programmerer det til å gjøre visse ting, vil det gjøre det. Om du programmerer det til å oppnå ting, vil det finne måter å gjøre det på.

🙂Lever du slik du ønsker å leve? Er du på rett vei og rett hylle? Hvis svaret er nei, så kanskje du bør prøve en en hypnosetime, du og. Det er 100 prosent sikkert og trygt og vil bare gjøre deg godt.