Skype eller telefon

Mange blir forbauset når det får høre at de kan få hypnosetimer over telefon eller på skype - og at dette kan fungerer omtrent like bra som ved levende kontakt. 

 Sjekk kommentaren fra Carina Aulie (nederst på siden) om hennes røykeslutthypnose på telefon.

 Jeg har behandlet kunder over hele landet via telefon og skype - fra Kristiansand i sør til Vadsø i nord. Nokså ofte viser det seg nemlig at folk er enda mer avslappet og mottagelige når de befinner seg i kjente og hjemlige omgivelser.🙂

Så om du ikke har muligheten for å komme til meg, her på Lysekloster i Os, utenfor Bergen, så vil jeg likevel kunne hjelpe deg med å bli kvitt uvaner og problemer og få en bedre hverdag.

PS: Du kan også kontakte meg for en gratis kartleggingssamtale om du ønsker å få en vurdering på hva jeg kan hjelpe med.   Ring meg på 92234180 eller send en epost til

b-lunde2@online.no.                                                                                                               

Eller til:   post@hypnosebjoern.com

Så svarer jeg deg raskt.🙂 NB: At hypnose virker like bra på telefon, er den positive tilbakemeldingen fra Carina (under videoen) et godt eksempel på. Her etter 1. time røykeslutt.

 

SKYPE-HYPNOSE MED MARIE HELENE SARA I LILLESTRØM - første time. Faktisk er det slik at hypnose over telefon og skype kan virke like bra som live sesjoner - og iblandt bedre. Fordi mange finner det lettere å slappe av i trygge og hjemlige omgivelser.

SKYPE-HYPNOSE. Her setter jeg Marie Helene Sara i transe på en helt vanlig måte. Etter denne første innledende kropp- og sinnavslappingen, er hun klar for den reelle og ønskede behandlingen.

Skype-hypnose med Ingebjørg Helland Scarpello i Haugesund

ME-rammede Ingebjørg Helland Scarpello er enig i at hypnosebehandling på skype er et supert behandlingsmiddel for henne som sliter med trøtthet og utmattelse. Noe som gjør selv en liten tur utenfor hjemmet til en stor utfordring. -Veldig kraftfullt og flott, forteller hun om dagens terapitime, hvor jeg først fører henne gjennom en dyp og komfortabel avslapping - før den egentlige behandlingen kan ta til.

Medium, frilansjournalist og fotograf Cecilie Krogen sin opplevelse av telefon-hypnose

 

🙂   -Det å være i en hypnotisk transetilstand, kjennes for meg både veldig avslappende, spesielt og "rart", om man kan kalle det det. Alt på samme tid. Særlig fordi man føler kroppen sin på en annen måte. Man kjenner seg slik man ellers aldri i verden gjør under noen andre omstendigheter. Kroppen er tung på en måte, fastlåst i stolen man sitter i - samtidig som man innvendig føler seg LEVENDE, forteller Cecilie Krogen.

Her forteller Carina Kristoffersen hvordan det føles å være i hypnose:🙂🙂🙂

- Iblandt føler jeg meg nesten bevisst - selv om jeg ikke er det. Andre ganger er det som om jeg flyter bort - nesten som om jeg sover. Jeg merker med en gang Bjørn begynner å snakke. At jeg blir tyngre og tyngre i kroppen og begynner å følge hans instruksjoner automatisk - uten å tenke meg om. Hele tiden blir jeg mer og mer avslappet, inntil jeg føler meg helt tung og fin.

- Det er en god følelse å være i hypnose, så absolutt. Stress, spenninger og dagliglivets problemer og utfordringer forsvinner og jeg kjenner meg bare rolig og avslappet. Hypnose er absolutt noe jeg anbefaler andre å prøve. Jeg selv har merket stor bedring på ting jeg sliter med, avslutter Carina Kristoffersen.

 

ELIN RANZINGER FORTELLER OM SIN HYPNOSE-OPPLEVELSE: "EN SVEVENDE OG SVÆRT AVSLAPPET OG VIDUNDERLIG TILSTEDEVÆRENDE TILSTAND "

 

🙂- Når du ser meg inn i øynene, forsvinner jeg mer og mer. Snart ser jeg bare øyepartiet ditt - det blir veldig markert og jeg føler at jeg bare MÅ lukke øynene. Så blir jeg helt avslappet og kjenner at jeg skrittvis synker nedover i en dypere og dypere transe, forteller Elin Ranzinger.

 

Hun beskriver den hypnotiske transen som å være "en svevende, helt utrolig tilstand som er veldig avslappende".

- Jeg har ingen bevisste tanker, hører bare stemmen din og musikken. Samtidig er jeg helt vidunderlig til stede i øyeblikket og i kroppen min.🙂

 

TELEFON-HYPNOSE MED CARINA AULIE FOR RØYKESLUTT.