STORT BEHANDLINGSSPEKTER

🙂🙂Måten vi tenker og handler på er programmert dypt inne i oss - i vår underbevissthet. Derfor kan det være vanskelig å forandre dypt integrerte vaner, tanker og livsstil kun ved hjelp av vår bevisste viljestyrke. Men ved hjelp av hypnose får vi tilgang til den enorme kraften og potensialet som ligger i det ubevisste sinnet. Det gjør at vi kan forandre oss "innenfra" til å bli den personen vi ønsker - fri fra foreldede tankemønstre og (u)vaner som holder oss små, hjelpeløse og utilfredse. I hypnose vil du kunne se klarere hva du ønsker og trenger for å leve et godt liv.

PS: SJEKK HVA KUNDENE SELV MENER OM HYPNOSEBEHANDLINGEN - NEDERST PÅ SIDEN

 

Listen over hva jeg vil kunne hjelpe deg med, er svært omfattende:

  • Røykeslutt, snusavhengighet, frykt for å snakke i forsamlinger, frykt og fobier - som f.eks edderkoppfobi, vektreduksjon og sukkeravhengighet, allergi, stresskontroll, eksamensnerver, angst og depresjon, sosial angst og redsel for åpne plasser (agorafobi),  sjalusi, alkohol- og stoffproblemer, søvnløshet, dårlig selvbilde, neglebiting, spiseangst, shopping- og spillavhengighet, førerprøve-nerver, flyskrekk og sjøsyke, høydeskrekk og angst for å kjøre gjennom tunneller eller angst for å ta heis m.m.
  • Tillegg:  Lær hypnose og selvhypnose. 10 timers kurs i løpet av fire uker - inklusiv omfattende kursmateriell m.m., fra kr. 5.990.- (Mer info under menyknappen "Priser".

🙂OBS. OBS  Se mer detaljert beskrivelse av de mest aktuelle behandlingstilbudene under det store hovedbildet her på nettsiden. For å komme dit, trykk på menyknappen ppe t.v. merket: "Forside/hjem"

 

Psykologspesialist Arild Rugset om hvordan det oppleves å være i hypnose

 -Når man er i en slik tilstand, er man mer konsentrert og bedre i stand til å fokusere på det man søker terapi for, fordi man stenger andre, mer uvesentlige ting ute. Denne tilstanden innebærer at det er lettere å forestille seg nye måter å takle utfordringer på. Det typiske er at selve hypnosesesjonen oppleves som trygg og at det skjer i samarbeid med den enkelte, forklarer Arild Rugstad

Han sier videre: - Hypnose er en spesiell form for kommunikasjon som er rettet mot å hjelpe pasienten inn i en fokusert bebissthetstilstand som igjen innebærer at pasienten blir mer mottagelig for suggesjoner/forslag. Dette kan for eksempel være å endre måten man forholder seg til ufordrende situasjoner på.

 

HYPNOSETEST PÅ KENNY AKERØ. Tung hånd, lett hånd er en vanlig mottagelighetstest og vil ofte ta folk inn i en dypere hypnotisk tilstand. Fungerer her helt perfekt.

HYPNOSE FOR BEDRE SØVN: Svært mange sliter med at de ikke får dekket søvnbehovet sitt. Noe som kan ha negative helsemessige konsekvenser. Hypnose er virkningsfullt for å gjenopprette en velgjørende søvn.

I denne videoen med Kristine Bjånesøy Tikkanen viser jeg hvordan jeg instruerer underbevisstheten til bedre søvnkvalitet.

Linda inn i transe: Hypnoterapeut Bjørn Lunde viser her en helt vanlig starthypnose på Linda Marås

I denne videoen viser jeg - en for meg, vanlig fremgangsmåte for å sette en kunde inn i en avslappet og velgjørende transetilstand. Først bedøver jeg armen hennes, noe som overbeviser klienten (Linda Marås) om at hun er på vei inn i hypnose. Jeg forsterker dette ved å vise henne at øynene blir låst, før jeg fortsetter å forsterke og forbedre den generelle avslappingen - ned til det punkt hvor klienten gir helt slipp på seg selv.


I VIDEOEN UNDER fryser jeg fast armen til Frøydis Selje, før jeg tar henne dypere inn i transe.

Hypnoseforsterkning på Carina Kristoffersen - tar henne dypere inn i transe før selvtillits-behandlingen starter.

Alltid kjekt med fornøyde kunder og positive tilbakemeldinger🙂🙂 (Trykk på teksten for å forstørre den)

Her er noen positive kundekommentarer - skrevet på deres eller min Facebookside