STORT BEHANDLINGSSPEKTER. Video nummer 1 under, er om bedre søvnkvalitet. I video 2 viser jeg en vanlig hypnosemetode som jeg bruker på nye kunder.

🙂🙂Måten vi tenker og handler på er programmert dypt inne i oss - i vår underbevissthet. Derfor kan det være vanskelig å forandre dypt integrerte vaner, tanker og livsstil kun ved hjelp av vår bevisste viljestyrke. Men ved hjelp av hypnose får vi tilgang til den enorme kraften og potensialet som ligger i det ubevisste sinnet. Det gjør at vi kan forandre oss "innenfra" til å bli den personen vi ønsker - fri fra foreldede tankemønstre og (u)vaner som holder oss små, hjelpeløse og utilfredse. I hypnose vil du kunne se klarere hva du ønsker og trenger for å leve et godt liv.

PS: SJEKK HVA KUNDENE SELV MENER OM HYPNOSEBEHANDLINGEN - NEDERST PÅ SIDEN

 

Listen over hva jeg vil kunne hjelpe deg med, er svært omfattende:

  • Røykeslutt, snusavhengighet, frykt for å snakke i forsamlinger, frykt og fobier - som f.eks edderkoppfobi, vektreduksjon og sukkeravhengighet, allergi, stresskontroll, eksamensnerver, angst og depresjon, sosial angst og redsel for åpne plasser (agorafobi),  sjalusi, alkohol- og stoffproblemer, søvnløshet, dårlig selvbilde, neglebiting, spiseangst, shopping- og spillavhengighet, førerprøve-nerver, flyskrekk og sjøsyke, høydeskrekk og angst for å kjøre gjennom tunneller eller angst for å ta heis m.m.
  • Tillegg:  Lær hypnose og selvhypnose. 16 timers kurs i løpet av fire uker - inklusiv omfattende kursmateriell m.m., kr. 4.990.- (Mer info under menyknappen "Priser".

🙂OBS. OBS  Se mer detaljert beskrivelse av de mest aktuelle behandlingstilbudene under det store hovedbildet her på nettsiden. For å komme dit, trykk på menyknappen oppe t.v. merket: "Forside/hjem"

 

NB: Klikk på linken under og se den fabelaktige filmen på NRK TV om alt HYPNOSE kan hjelpe deg med - på svært mange områder. Fra smertelindring, fobier, angst, søvn og stress til forbedrede idrettsprestasjoner.

HYPNOSETEST PÅ KENNY AKERØ. Tung hånd, lett hånd er en vanlig mottagelighetstest og vil ofte ta folk inn i en dypere hypnotisk tilstand. Fungerer her helt perfekt.

HYPNOSE FOR BEDRE SØVN: Svært mange sliter med at de ikke får dekket søvnbehovet sitt. Noe som kan ha negative helsemessige konsekvenser. Hypnose er virkningsfullt for å gjenopprette en velgjørende søvn.

I denne videoen med Kristine Bjånesøy Tikkanen viser jeg hvordan jeg instruerer underbevisstheten til bedre søvnkvalitet.

Linda inn i transe: Hypnoterapeut Bjørn Lunde viser her en helt vanlig starthypnose på Linda Marås

I denne videoen viser jeg - en for meg, vanlig fremgangsmåte for å sette en kunde inn i en avslappet og velgjørende transetilstand. Først bedøver jeg armen hennes, noe som overbeviser klienten (Linda Marås) om at hun er på vei inn i hypnose. Jeg forsterker dette ved å vise henne at øynene blir låst, før jeg fortsetter å forsterke og forbedre den generelle avslappingen - ned til det punkt hvor klienten gir helt slipp på seg selv.


I VIDEOEN UNDER fryser jeg fast armen til Frøydis Selje, før jeg tar henne dypere inn i transe.

Hypnoseforsterkning på Carina Kristoffersen - tar henne dypere inn i transe før selvtillits-behandlingen starter.

Alltid kjekt med fornøyde kunder og positive tilbakemeldinger🙂🙂 (Trykk på teksten for å forstørre den)

Her er noen positive kundekommentarer - skrevet på deres eller min Facebookside