Behandlingspriser for 2020-2021

🙂Prisene for hypnosebehandlinger hos meg er nå litt oppjustert og markedstilpasset, etter å ha stått omtrent stille i 10 år. Men de er fortsatt moderate i forhold til hva andre hypnoterapeuter tar. Sjekk selv. Prisene inkluderer også alle behandlingsforberedelser.

  • Timepris for full klokketime- Vår pris: kr. 900,-  (Obs.: Nærmeste konkurrent i Fana/Bergen tar hele kr.1990,- for behandlingstime som kun varer i kun 45-60 min! Mens prisen på enkel terapitime hos Medicor, er kr. 1390.  Så vær prisbevisst.)
  • For timer som starter kl. 16.00 eller senere, er min pris nå kr. 1100,-

Pris dobbelttime (120 min.) :  kr. 1500,- (Nærmeste konkurrent i Fana tar her hele kr. 3.980 (!) mens Medicor i Bergen sentrum tar kr. 2780,-!!)

PS: Ved første gangs bestilling kan det være smart å bestille dobbelttime, slik at vi kommer i gang med behandlingen etter en innledende samtale og tester.

For førstegangstime, 90 minutter kr. 1200,-  Inkluderer forberedelse, samtale og hypnose

 ANBEFALT: BEHANDLINGSPAKKE på 3 behandlinger - som  kan brukes på de fleste problemer og utfordringer. TOTALPRIS: kr. 2600,-. Her får man også en gratis forsterknings-lydfil etter tredje time. 

PS: En behandlingspakke på 5 behandlinger kan være det aller beste og mest anbefalelses-verdige for enkelte utfordringer. Denne pakken får du for kun kr. 3.900,-. Også her med gratis lydfilopptak - etter 5. time.

Studentrabatt kan bli innvilget

Priser forøvrig:

  • Røykesluttpakke/snuspakke som omfatter tre -3- ganger/sesjoner (totalt 4-5 klokketimer) i løpet av 8-14 dager: kr. 3.300,- (Medicor i Bergen sentrum: kr. 4750)
  • På vektreduksjon har jeg to grunnpakker:
  • 1) Slanking, hvor vi også fokuserer på overspising og treningsmotivasjon/livsstilsendring : kr. 3.300,- for fire konsultasjoner. (Totalt 5-6 behandlingstimer.)
  • 2) Søtsug/sukkeravhengighet ( + litt vektreduksjon): kr. 2600,- for tre ganger.
  • LÆR Å HYPNOTISERE : 🙂10 timers kurs i hypnose og selvhypnose.  Kursopplæringen kan eksempelvis gå over en helg - lørdag og søndag. Det kan også legges opp som et privatkurs for enkeltpersoner som ønsker å praktisere hypnose mer profesjonelt. På kurset vil du lære  hvordan du lett og enkelt kan hypnotisere deg selv og andre. Bred innføring i hva hypnose er og alt det vidunderlige det kan brukes på for å øke livskvalitet og fjerne angst, stress og traumer m.m.  Du vil dessuten få anledning til å øve på ulike hypnosemetoder og motta nødvendig kursmateriell. Tildeling av diplom på avslutningsdagen for bestått kurs. Enkel servering begge dager.  Er man minimum to personer, er totalpris for hver  kr. 5.990,-   Hvis opplæringen gjelder kun en person, er totalprisen kr. 7.990.  
  • Du vil etterpå kunne hypnotisere andre.
  •  Bestill kursopplæring eller få mer info ved å kontakte Bjørn (meg) på 92234180 eller på epost: b-lunde2@online.no

HYPNOSESHOW: KRISTINE SOM MYNDIG DØRVAKT OG KLESKONTROLLØR PÅ SNOBBET RESTAURANT

HYPNOSESHOW FOR UTDRIKKINGSLAG: I dette lille artige klippet som er gjort live hjemme hos meg, er Kristine Bjånesøy Tikkanen hypnotisert til å tro at hun er kleskode-kontrollør på en snobbet restaurant. Når hun gransker gjestene med argusøyne, er det ikke mange den myndige damen akter å slippe inn.

Kristine-sjokk: "møtte" sitt store skuespilleridol George Clooney

Kristine Bjånesøy Tikkanen blir i hypnose fortalt at når jeg vekker henne opp, vil hun få møte sin største filmhelt. Sjekk den frydefulle forskkrekkelsen og vantroheten når hun ser kvinnebedåreren George Clooney sitte lys levende foran henne (I Midtsidens filmfotograf Ørjan Håland sin skikkelse). Klippet viser hvordan man i hypnose kan manipulere hjernen til å virkelig SE FOR SEG, det hypnotisøren sier. - Jeg så virkelig ansiktet til George Clooney foran meg, fortalte Kristine etterpå da hun var ute av transetilstanden.

Vellykket og lattervekkende hypnoseshow på hotell Radisson Blu på Bryggen i Bergen, med Kristine Bjånesøy Tikkanen (t.v.) og Olaug Gjelsvik. Fitness for alle pengene var et av de gøyale hovedinnslagene.

HYPNOSESHOW: Spreke jenter i spennende fitnesskonkurranse

Dette var et av de mest lattervekkende innslagene under hypnoseshowet vi hadde på hotell Radisson Blu i Bergen nokså nylig. I hypnotisk tilstand kjempet da Kristine Bjånesøy Tikkanen (t.v) og Olaug Gjelsvik om å bli kåret til Norges Fitnessmester 2017, i klassen over 40. Jubelen sto i taket da jentene viste positurer og muskler så det holdt for å tekkes innbilte dommere. Kristine var i tillegg stor som utrolig selvsikker og verdenskjent modell og sangstjerne i ypperste norgesklasse. Sporty Olaug, medeier i suksessrike Lilleballong på Os, var med for første gang og måtte til sin forbauselse konsttere at hun hadde elleve fingre, at fornavnet hennes ble borte - og at hun ble limt bom fast i en stol. 

26. okt, 2017

AVSLAPPINGSHYPNOSE MED HANNE SKOGLUND. Hun blir så å fredfull og avslappet at hun synker i en dyp og velgjørende hypnose.

I videoen under forteller Carina Kristoffersen hvordan HUN opplever å være i hypnose. - Veldig avslappende

Kommentarer

25.04.2021 07:17

Elisabeth Hjelland

God morgen😀.
Jeg er en kvinne i 50-årene som har gjort det aller meste i forhold til overspising. Trenger hjelp til å få kontroll på dette.