Om meg - Bjørn Lunde

Bakgrunn: Etter mange år som journalist og fotograf (Aviser og ukeblader), ønsket jeg en ny retning i livet.

Etter en grunnutdannelse ved Hypnoseakademiet i 2010, fortsatte jeg å videreutdanne meg i hypnotiske ferdigheter og teknikker, samtidig som jeg startet  egen virksomhet på Lysekloster i Os - like sør for Bergen. Har i løpet av de siste ti årene behandlet hundrevis av kunder for alt fra stress og dårlig selvtillit til fobier og traumer. Fra røykeslutt og flyskrekk til vektreduksjon og søtsug. PS: Se full oversikt over alle behandlingstilbud på "Hovedside/hjem".

Det er en dyp forbindelse mellom sinn og kropp, som gjør hypnose så suksessfull. Denne terapiformen virker positivt på det meste og er samtidig en ytterst trygg og behagelig behandling.

De aller fleste har noe de sliter med, så ta gjerne kontakt, helt uforpliktende - for å få en lettere og bedre hverdag. Ring 92234180 eller send mail til: b-lunde2@online.no

Mange ganger opplever kundene kraftfulle positive reaksjoner, fysisk og mentalt etter en behandling.  Følgende melding fikk jeg fra Anne etter telefonhypnose 4. oktober 2020: - Hei, ble liggende og slappe av etter hypnosen og plutselig begynte ting å skje med kroppen. Det startet i høyre hoften som jeg har hatt masse problemer med. Hele kroppen vred seg som i krampe og det føltes som en sterk kraft buktet seg opp langs hele ryggraden - som om det skjedde en forløsning av kundalinikraften!! Krampene kom og gikk en god stund, så roet det seg litt etter litt. Har aldri opplevd maken! Følte jeg fortsatt var i transe da det skjedde! Så nå er jeg spent på fortsettelsen. Føles positivt det som har skjedd. Så hjertelig takk for en velgjørende hypnose. Og lykke til med det flott arbeidet du gjør!!

 

PS: Jeg driver ikke bare terapeutisk behandling, men har nå utviklet virksomheten og kompetansen til å omfatte ren SHOWHYPNOSE-VIRKSOMHET som hypnotisør. Ved å trykke på linken under, får du se en videoreportasje som laget om meg 🙂

 Klikk på linken under for å se den gøyale videoreportasjen som nettavisen MIDTSIDEN laget om meg OG hypnose DEN 10.06.17.  Og se de artige hypnosetriksene jeg foretar på kollega KRISTINE BJÅNESØY TIKKANEN.

 

 

PS: MER INFO OG FLERE VIDEOER: LES UNDER 🙂 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

Tosiders reportasje i Os og Fusaposten den 24. mars 2017. Her forteller jeg om virksomheten og hvilke behandlinger jeg tilbyr. Så er det tid for "partytriks" som journalisten beskriver det som. På bildet limer jeg en forvirret Kristine Bjånesøy Tikkanen fast i sofaen så hun ikke kan røre seg. Hun får også se at hun har 11 fingre på hendene sine og glemmer hva hun heter. Makker Susanne Nyland (bilde t.h) snakker i en tøffel og tror det er mobilen hennes.

Kristine om sitt første møte med hypnose - til Midtsidens reporter

I dette 4 minutter lange videointervjuet med MIDTSIDENS Ørjan Håland, forteller Kristine Bjånesøy Tikkanen om sin tidligere skepsis til hypnose Og hvordan hun endret oppfatning etter at hun ble kvitt sine sterke hodesmertene - ved hjelp av nettopp HYPNOSE. Hun ble faktisk så fascinert av fenomenet , at hun nå har utdannet seg innen faget og har startet opp sin egen terapivirksomhet her i Os.

Her forteller Kristine Bjånesøy Tikkanen hvordan det oppleves å være i hypnose: "En behagelig, brusende og boblende følelse. Som om jeg svever uten tanker og uten smerter. Det er en utrolig følelse. Føler meg nå langt lettere og gladere."

HYPNOSEBEHANDLING MOT HODESMERTENE: I 8 år har Kristine Bjånesøy Tikkanen lidd seg gjennom svært vonde og vedvarende "hårbøylesmerter" i store deler av hodet. Etter fire behandlinger med hypnose, skriver hun følgende gladmelding på Facebook: - UTROLIG. ONSDAG ER DET TO UKER SIDEN HODEPINEN MIN FORSVANT. LIVET SMILER!!

Smertelindrende hypnosebehandling på Hanne Skoglund. Hun er i en svært avslappet og mottagelig tilstand.

Hypnose for røykeslutt er kanskje den mest effektive måten å bli røykfri på. I denne videosnutten (under) viser jeg noe av det jeg sier og programmerer inn i Elin Ranzingers underbevissthet for at hun skal bli røykfri.

HYPNOSE kan føles så normalt at man ikke vet at man er i transe

VET IKKE: I denne lille videosnutten spør jeg Hanne Skoglund om hun vet at hun er i hypnose. Selv om hun åpenbart er litt i tvil, svarer hun benektende på dette. Denne "problemstillingen" er ikke ukjent, for mange opplever at de føler seg ganske som normalt - selv om de er i transe. Andre bekrefter at de vet de er hypnotisert, fordi de føler seg friere - ikke har noen tanker og bryr seg mindre om hva som skjer rundt dem. Samtidig føler de seg i en fokusert og kraftfull tilstand som oppløser gamle begrensningstanker.