Evy-ann Sundøy fra Os (Ikke på bildet), skriver dette om hypnosebehandlingen hun fikk: - Det tok en stund før jeg turde.
Men nå angrer jeg ikke et sekund! Har fått mye mer energi og flyskrekken min er helt borte. Så til alle som måtte ha betenkeligheter: - DETTE MÅ DU BARE PRØVE. Jeg anbefaler HYPNOSE på det sterkeste.

HYPNOTISK TRANSE er når tiden forsvinner - hvor du er fullstendig fokusert, avslappet og engasjert. En flyttilstand hvor verden utenfor synes langt borte, og man bare fokuserer på terapeutens positive ord. De fleste vil kjenne varme, sitrende energivibreringer og kroppen vil ofte oppleves som vektløs - mens alt tankestress forsvinner. En vidunderlig følelse hvor man føler seg så varm og lykkelig, så rolig og fredfull.

Slik opplevde RUTH (48) hypnosen: "Å være i transe er helt forskjellig fra normal tilstand. Jeg er mye roligere, mer avslappet og føler prikkende velvære. Jeg forstår godt at folk gjerne vil være i denne svært behagelige tilstanden."
Edel Irene: -Jeg hadde aldri trodd at det skulle oppleves så fantastisk å være i hypnose. Jeg ville ikke tilbake, men bare være i den behagelige transen.

TOVE (54) etter hypnose: - Rart, men veldig behagelig - litt som å være i narkose. Første gang jeg har har vært uten tanker. Lykkefølelse. Var faktisk svært behagelig å kjenne at jeg ikke kunne røre en finger. Trodde ikke jeg ville klare å komme så fort tilbake da du talte 1-2-3, men det gjorde jeg.

METTE HØYLANDs hypnoseopplevelse: - I hypnose føler jeg det som om jeg svever av gårde - ingen lyder, helt fredelig. Deilig å bare lytte til stemmen din og slippe det vanlige tankekjøret og stresstankene.

30. januar 2019: ELIN sender følgende tilbakemelding etter 1. behandlingstime på telefon: - Tusen takk for i går og en fantastisk hypnosebehandling. Er den råeste tilstanden jeg har vært i. Jeg var veldig avslappet også etterpå. Du kan hjelpe så mange mennesker. Så dette er noe jeg kommer til å anbefale til andre.

GRO LYSSAND ANDERSEN om sin hypnoseopplevelse: - FANTSTISK BEHAGELIG OG ANBEFALES VIRKELIG

Enormt behandlingstilbud - og fortsatt moderate priser

🙂🙂Hypnoseterapi er en moderne og effektiv behandlingsform som kan gi hjelp og lindring for et stort spekter av problemer og utfordringer. Alt fra smertebekjempelse, idrettsforbedring, frykt, stress og fobier til vektreduksjon, allergier, prestasjonsangst, sukkeravhengighet og røykeslutt. Med hypnose kan du forandre både kropp og sinn, slik at du endelig begynner å leve det livet du drømmer om. I NRK TV-programmet Viten og vilje: Frisk med hypnose, som ble vist nylig, sto leger, anerkjente forskere, psykiatere og mentaltrenere frem og lovpriste hypnose som en unik og  imponerende behandlingsform.

Vår skolemedisin bør nå åpne seg mer for den fantastiske behandlingsformen, sier lege og nevrolog Stella Taubert - tidligere student ved Hypnoseakademiet.

HYPNOSE: DETTE VISER FORSKNINGEN.🙂 Forskning har vist at hypnose - i tillegg til mye annet, også kan brukes som bedøvelse, forbedre hukommelsen hos personer med hjerneskade og redusere angst og betennelse. OG DET VIRKER! 🙂 Klikk på linjen under og les hele den oppsiktsvekkende forskningsrepporten.

https://forskning.no/hjernen-psykologi-medisinske-metoder/hypnose-dette-viser-forskningen/1258130

PS: De fleste tror kanskje at man må være fysisk til stede for at hypnose skal virke. Slik er det ikke. For hypnose på telefon eller skype, kan faktisk ha den samme positive effekten. 

🙂 Her er Anitas levende beskrivelse av en virkningsfull telefonhypnose:  - Veldig merkelig. Hele kroppen min ristet og jeg kjente inni meg alt det positive som du sa. Følte det som om jeg ble ble løftet opp av sofaen og seilte avsted på en bløt og behagelig sky. Det var deilig og smertene forsvant. Veldig rart å ikke ha vondt noen steder nå etter hypnosen. Dette var litt av en reise 🙂

  🙂 KONTAKT MEG  for timebestilling eller en uforpliktende samtale. Ring Bjørn Lunde på 92234180 eller send en epost til b-lunde2@online.no🙂 Jeg svarer deg raskt tilbake.

PS: Jeg har også kurs for de som ønsker å lære seg HYPNOSE - hvordan hypnotisere seg selv og andre. Kurset kan taes live eller på skype/telefon. Mer info på menylinjen "Priser 2020".

 

RØYKESLUTT OG SNUSAVHENGIGHET

Hypnose er trolig den beste måten å bli røyk- og snusfri på. (I England anerkjenner "The British Medical Association" hypnose som den mest effektive behandlingen for røykeslutt.) 

Med vårt spesialutviklede røykesluttprogram blir vanligvis 8 -9 av 10 røykfri etter tre behandlinger i løpet av en 14 dagers periode. Uten nikotintyggis, uten plaster og uten abstinenser. PS: I følge Helsekontrollen på TV 2 har vanlige røykeslutt-metoder bare 10-15 prosent effekt.

OBS: JEG GJORDE SELVESTE SPUTNIK RØYKFRI. Trykk på linken under og les saken i Se og Hør.

https://www.seher.no/kjendis/begynte-a-royke-som-seksaring/64225379

Røykfri i fem år 🙂: 9. august 2017 skrev Ingelin Mugaas Bringefælt på min Facebookside: - Har vært røykfri i 5 år etter å ha vært hos Bjørn. Ikke tenkt på røyk en eneste dag.

 Røykfri og kvitt slangefobien:  22. desember 2017 skrev  en glad og fornøyd Øygunn Øvreeide Hagen dette på min Facebookside: - Her går det strålende. Har ikke hatt noe problem med røyk eller slangeredselen 🙂. FORTSATT RØYKFRI: 18. mars 2018 skriver Øygunn: - Alt virker. Har nå vært røykfri i 6 mnd. takket være hypnose hos Bjørn 🙂🙂  

SNUSSLUTT følger noenlunde samme opplegg - med tre behandlingssesjoner i løpet av 14 dager. PS: I en nylig undersøkelse på TV2 Hjelper deg, ble fire metoder testet for å bli snusfri. Den mest fornøyde av alle, var hun som brukte hypnose. To måneder etter testen var det bare henne og en annen som fortsatt var snusfrie...

Så har også du lyst til å ferdig med stinkende klær og ånde, penger ut av vinduet, gulbrune fingre og et sviktende åndedrett, kan hypnose være den enkleste løsningen. Si til deg selv at NOK ER NOK! Klikk på linken under og få all den motivasjon du trenger!!  DETTE GJØR RØYKEN MED LUNGENE OG KROPPEN DIN : https://www.youtube.com/watch?v=HD__r66sFjk

De fleste som røyker eller snuser, ønsker å bli kvitt denne risikofylte uvanen. Og du vil føle deg så mye bedre på alle måter når du slutter - faktisk kjenne deg vidunderlig sunn og frisk. Mer levende, opplagt og full av energi. Slippe stresset med denne røykingen og snusingen - slippe å engste seg for å få kreft, kols og hjerteproblemer. Alt går bedre med god helse. For mange vil det også være viktig med alle pengene de sparer på å slutte. Det er da det gode livet starter.

(PS: SJEKK andre kundeanbefalinger under "Behandlingstilbud" i menylinjen øverst. Anbefalingene finner du nesten nederst på den siden)

Vektreduksjon

Nå med ny og supereffektiv slankemetode 🙂🙂

Den vanligste slankemessige hypnosemetoden har vært å endre det indre "styringsbildet" om at du er tjukk. I stedet begynner du å tenke nytt og bedre om deg selv - etablere et positivt selvbilde og begynne å visualisere deg selv som sunn, slank og frisk. Når du gjør dette. vil ditt kraftfulle, ubevisste sinn etter hvert sørge for at det nye drømmebildet blir virkeliggjort - og da vil kroppen følge etter. Slik at du utvikler vaner som lar deg miste vekt og gjør deg motivert til å adoptere en sunnere livsstil. 

🙂Nå har vi også begynt å ta i bruk en ny og svært effektiv metode som går sin seiersgang over Europa og USA - hvor alt overnevnte er med. Vi gjør en liksom-operasjon i hypnose, som overbeviser hjernen om at du har et elastisk gummibånd rundt magen. Det gjør at du bare kan spise en mindre mengde mat før du føler deg mett. Men du vil kunne spise hva du vil - uten å nekte deg noe og uten tap av muskelmasse. Suksessmetoden forandrer hvordan du tenker på mat og gir trygge og forutsigbare resultater. Den er derfor svært populær blant kundene. Hør bare hva en voksen dame forteller etter kun to behandlinger. - Dette er den enkleste og mest behagelige slankemetoden jeg har prøvd på 25 år. Selv om jeg nå spiser mye mindre enn før, føler jeg meg likevel mett helt til neste måltid. Jeg har også fått mer energi og sover bedre - i tillegg til at jeg har gått ned tre kilo på 14 dager. Det føles så bra at jeg nesten ikke tror det er sant, sprudler denne kvinnen. Gunnvor Dalland som har brukt metoden hos kollega Kristine Bjånesøy Tikkanen, er også strålende fornøyd: - Jeg har gått ned 7 kilo, mistet alt søtsug og føler meg veldig bra. Er fantastisk den slankemetoden.🙂 Gull verdt!! Jeg anbefaler den til alle🙂 PS: På Youtube finner du mange videoer om Gastric Band Hypnosis.  Klikk linjen under og se en av de mest oppsiktsvekkende om denne utrolig spennende slankemetoden: https://www.youtube.com/watch?v=RvMe2cBwrj8

 NYHET: Samtidig vil jeg motivere kunder som ønsker det, til en enkel og regelmessig FASTING, som i tillegg til mange helsefordeler, også kan gjøre slankeprosessen enklere og mer effektiv.

Dette skrev Evy-ann-Sundøy, etter et tidligere Vektreduksjons-kurs: - Tusen takk til deg og universet og til meg selv. Minus 4 kilo på 18 dager. Jeg er kjempestolt og glad.🙂🙂

 SØTSUG OG OVERSPISING

Det å bli kvitt trangen og suget etter brus, kaker, chips og sjokolade, vil ofte skje enda raskere og enklere enn selve vektreduksjonen - ofte i løpet av 2-3 behandlingsganger. Mange er forbauset over hvor raskt hypnose får de til å miste lysten på usunne og næringsfattige ting.

🙂Messenger-melding fra Anita Johannessen i Florø den 1. desember 2018 (Etter telefonhypnose): - Søtsuget stoppet kontant. Har vært i Bergen i to dager og gått forbi mine yndlings sjokoladebuktikker. 🙂 Ingen dragning mot de. Er kjempefornøyd med behandlingen din og anbefaler deg gjerne.

SMERTEHJELP

Hypnonoseterapiens effektivitet når det handler om å hjelpe mennesker med å bekjempe smerte, er sannsynligvis det mest studerte fenomenet når deg gjelder hypnoterapi. Blant annet har studier indikert at pasienter ved hjelp av hypnose kan bekjempe kronisk smerte ved eksempelvis kreft, at mennesker som lider av andre kroniske lidelser kan fungere uten smertestillende medisiner - og at mennesker sågar kan undergå operasjoner uten bedøvelse! Hypnose er også en teknikk som er brukt i forhold til smertelindring hos mennesker med alvorlige brannskader. Hypnose og den dype avslappingen den medfører, frigjør også smertedrepende endorfiner og positive visualiserte bilder kan ha en dyp og befriende effekt på smerteopplevelsen og den tolkningen som gjøres i hjernen. Hypnose kan også frigjøre vonde følelser som kan være medvirkende til smertene man har i hode, nakke, rygg eller bein. Som tilleggsbehandling bruker jeg en svært enkel og effektiv banketeknikk, kalt EFT, som jeg også lærer kundene å bruke på seg selv. 

 Og HØR bare hva psykiater Mark Jensen  ved universitetet i Washington USA, sier om smertelindring med hypnose: - Hvis det fantes et medikament som ga like god smertelindring som hypnose - og samtidig ga en følelse av velvære, kontroll og ro, ville det medikamentet blitt en knallsuksess og produsenten ville blitt søkkrik!

 🙂3. april 2018 skreve May-Linn Aaslie denne hyggelige beskjeden på min Facebookside: -Jeg anbefaler Bjørn Lunde på det sterkeste! Flyskrekk borte, smerter borte og andre personlige ting han har hjulpet meg med🙂🙂🙂

FOTSMERTENE FORSVANT MED HYPNOSE🙂: For 10 år siden fikk Olaug Gjelsvik en borreliainfeksjon som ga henne vedvarende og lammende smerter i høyrefoten. På kveldstid var det iblandt så ille at hun knapt kunne stå på foten - og hun begynte også å miste følelsen i to av tærne. Legene fant ikke årsaken og ettersom hun ble behandlet for sent, kunne de lite gjøre. For 10 måneder siden kom Olaug til hypnosebehandling hos meg og kollega Kristine Bjånesøy Tikkanen. I dag forteller hun gledestrålende at alle smerter og alt ubehag forsvant etter to hypnosebehandlinger🙂.  Nå er foten så bra at hun kan gå lange fjellturer uten problemer. - Det er helt fantastisk å ikke lenger verke i foten, sier en takknemlig Olaug Gjelsvik.                              SISTE: Nå to år etter hypnosebehandlingen er foten fortsatt like bra, bekrefter Olaug.

🙂 RASK FORBEDRING: 16.10.2018 hadde jeg en 37 år gammel kvinne til behandling for langvarig hoste, trykk og brystet og dårlig lungekapasitet. Etterpå fikk jeg denne mailen fra henne: - Tusen takk for den flotte timen. Jeg synes det letter og løsner i brystet i kveld - har en annen følelse og puster bedre.🙂

FLOTT 4 SIDERS REPORTASJE I UKEBLADET HJEMMET, den 13. november 2020. i denne forteller Kristine Bjånesøy Tikkanen om hvordan hypnosebehandling hos meg, endte et ni år langt hodesmerte-mareritt. Slik at den sprudlende kvinnen i dag er tilbake i full jobb og virkelig og kan nyte livet. Som hun selv sier i intervjuet: - Jeg har fått tilbake livet mitt og mannen min har fått tilbake kona si. I dag kan jeg gjøre alt jeg vil og har lyst til. Det gir meg masse livsglede og energi.

Frykt og fobier

Ditt ubevisste sinn rommer tanker og følelser, minner og uvaner som du ikke har bevisst kontakt med. Uheldige ting og episoder som har skjedd deg i livet, ligger gjerne som automatiske reaksjoner i ditt ubevisste sinn - ute av din kontroll og styring.

Hypnoseterapi har vist seg spesielt gunstig når det gjelder behandling av frykt og fobier. En fobi er er irrasjonell og overdrevet frykt for et objekt eller en situasjon som oppleves som truende. Noen har en hysterisk redsel for slanger, andre for fugler eller mus. Størst og mest utbredt er likevel edderkoppfobien. Jeg har bistått en rekke mennesker med å frigjøre seg fra sin fobiske angst - helt eller delvis. Slik at livskvaliteten på dette området er blitt sterkt forbedret og de blir kvitt fortidens spøkelser.

🙂🙂Jeg har således hjulpet mange med å bli kvitt både flyskrekk, edderkoppfobi, sosial angst, mørkefrykt, sjøsyke, klaustrofobi og mange andre livsbegrensende fryktsituasjoner.🙂

3. mai 2017 skrev SAMIRA Ø. ENGELSTAD dette på min Facebookside: - Tusen takk til Bjørn Lunde. Pga. deg og din hypnoseterapi mot edderkopper, har jeg det nå så MYE lettere. Og jeg kan stolt si at jeg har holdt to edderkopper så langt - UTEN noen problemer. Anbefaler alle som sliter med noe å sjekke ut hjemmesiden hans. 

 

Taleskrekk og eksamensnerver

Hypnose er særdeles velegnet for å få bukt både med den utbredte redselen for å holde tale. Jeg har behandlet mellomledere i større bedrifter og offentlig forvaltning, som har slitt slik med taleskrekken sin at de har vurdert å slutte i jobben. Også privatpersoner som har kvidd seg i ukevis for å holde en konfirmasjons- eller bryllupstale. Ved å la alle disse få øve i trygge omgivelser i hypnose, og se for seg at alt går superbra, så er det også det som skjer i virkeligheten.

Problemet med eksamensnerver, enten det er skolerelatert eller dreier seg om oppkjøring til førerprøven, er at hjernen kan bli blokkert. Man er så nervøs at man ikke er i nærheten av å få ut sitt potensiale og alt kan ende med stryk og fortvilelse. Ved å sette disse i en behagelig tilstand hvor de ser for seg at de løser oppgavene helt brilliant, får de bukt med den skrekkelige prestsjonsangsten. Mange får også hjelp til å huske bedre.

Angst og depresjon

Svært mange - både unge og eldre, sliter med angst og depresjon. Angst er en normal fysiologisk respons som settes i gang av ytre eller indre situasjoner som oppleves som truende. Mens angst er redselen for at noe kan skje, er depresjon mer som en reaksjon på et reelt eller innbilt tap. Man blir lett irritert og har liten eller ingen interesse av det andre finner interessant. Pessimisme, trøtthet, søvnproblemer, konsentrasjonsproblemer og nedstemthet.

Her er et område hvor hypnosebehandling virkelig kan utgjøre en forskjell. Jeg har hatt dypt deprimerte som har gjennomgått en radikal og positiv forvandling fra første time til den neste.

Dette kan jeg også hjelpe deg med

.Det er ofte din følelsesmessige bagasje som gjør deg syk!

Mer enn 90 prosent av alle rapporterte sykdommer er psykosomatiske - forårsaket av sinnet og kan bli suksessfylt behandlet med hypnose. PS: I de tilfeller hvor den ønskede fremgangen ikke oppnås, er årsaken oftest at man avslutter behandlingen for tidlig - ikke er utholdende nok. Eller ikke er motivert nok til å forandre gamle vaner og tankemønstre. (Du kan ikke forvente å forandre dypt integrerte vaner, tanker og livsstil på et øyeblikk).

🙂Her er den omfattende listen over øvrige  problemer og utfordringer, hvor hypnose kan gi god lindring og sterk forbedring - og som jeg kan hjelpe deg med:

 1. Stressmestring. Mange lever i en nesten evigvarende stresstilstand fra morgen til kveld. Dette tærer på både kropp og sinn og kan gi alvorlige helseproblemer om man ikke får bukt med det. Hypnose kan gjøre deg rolig og avslappet slik at du både blir mer effektiv og avbalansert, sover bedre og får bedre livskvalitet.  
 2. Migrene og kroppsmerter
 3. Sosial angst og redsel for åpne plasser (Agorafobi)
 4. FLYSKREKK:  Hypnose er trolig den mest effektive metoden å bli kvitt den svært så ubehagelige og begrensende flyredselen. May-Linn Aaslie er en av mange jeg har hjulpet. Etter 2-3 behandlingstimer er hun positivt sjokkert over hvor rolig og avslappet hun nå er i luften. - Det er helt fantastisk. Nå vet jeg at jeg ikke behøver bekymre meg for å fly. Det er veldig rart, men jeg føler meg helt trygg nå. Tove Kristoffersen skriver følgende etter flyskrekk-behandlingen: - Flyturen gikk over all forventning. Jeg var ikke stresset i forkant i hele tatt, og jeg var rolig og avslappet under flyturen. Pulsen var rolig, den pleier å være veldig høy. Var så tilfreds da vi landet - det var en kjekk flytur. 
 5. (PS: Sjekk andre kundeanbefalinger på siden "Behandlingstilbud" - nederst + nederst på denne siden)
 6. Høydefrykt og angst for å kjøre gjennom tunneller m.m.
 7. Shopping- og spillavhengighet
 8. RUSMISBRUK: Alkohol- og stoffproblemer
 9. Søvnløshet og utmattelse. Jeg har hjulpet flere med søvnen. 20. juni 2019 - etter kun en behandling på telefon, skrev May-Linn Aaslie dette: - For første gang på flere måneder har jeg sovet godt i natt🙂🙂Å TAKK Bjørn. Hypnosen hjalp. Håper det fortsetter 🙂🙂
 10. Dårlig selvbilde/selvfølelse og manglende energi
 11. Selvsikkerhet og motivasjon
 12. Spiseforstyrrelser og neglebiting
 13. Utmattelse og utbrenthet
 14. HYPNOSE for idrettssuksess eller karrierefremgang. Det å tenke seg en handling og visualisere den under hypnose, blir stadig mer brukt av toppidrettsutøvere og suksessrikte forretningsfolk. For det er tankene vår som styrer kroppen og når vi ser oss selv utføre det vi ønsker å oppnå mentalt, vil det på kraftfullt vis kunne bli overført til virkeligheten.  PS: Sjekk den positive meldingen fra Anja Schmidt, mor til  to svært talentfulle padlersønner: - I dag fikk Martin og Thomas sølv i NM i maraton padling. Du har en stor del av æren, trollmannen fra Os. Tusen, tusen takk! 
 15. Jeg hjelper deg også med andre ting som holder deg tilbake fra å leve det livet du ønsker
 16. Hypnose og selvhypnose - jeg lærer deg hvordan, live eller online
 17. Parterapi og problemer i forholdet. Kan også fjerne blokkeringer knyttet til velvære og nytelse i sex- og samliv.
 18. Eksamensfrykt og bedre hukommelse. ( Har hjulpet mange med eksamenfrykt til å bestå - med gode karakterer. Den siste i rekken var en yngre kvinne som fryktet at hun ville få total blackout - som hun opplevde på forrige eksamen. Ved hjelp av hypnose kunne hun besvare alle spørsmål og fikk nest beste karakter. Hun var selvsagt overlykkelig og skriver i en melding: - Jeg hadde ikke klart eksamen uten din hjelp!🙂 Jeg hadde trolig ikke møtt opp engang.)🙂  
 19. Positiv effekt på IBS. En av de mest interessant studiene som er gjort i forhold til hypnoseterapi, er den som som dreier seg om effekten på såkalt irritert tarm syndrom, eller irritable Bowel Syndrome (IBS). Dette er en lidelse som karakteriseres av mageknip, oppbåsthet og forstyrrelse i avføringen  uten at man finner noen årsak til problemene. IBS har en sterk stressrelatert komponent. En studie viste at hypnose her kan gi enormt gode resultater. Mer enn halvparten av mennene og 75 prosent av kvinnene som var involverte i studien, opplevde betydelig lindring, og mer enn 80 prosent av deltagerne opplevde fremdeles lindring opp til 6 år senere.🙂  
 20. Sjøsyke. Har hjulpet både fiskere og sjømenn m.fl. til et langt bedre og friskere liv ute på sjøen og havet
 21. Hypnose er utrolig effektivt på alle typer ALLERGI, inklusiv pollenallergi. Spesielt gode resultater på sistnevnte🙂Hvorfor slite med rennende og kløende nese og øyne, utslett, trøtthet og konsentrasjonsvansker når det er hjelp å få - som kan gjøre deg deg raskt og varig friskere? Hør hva en overrasket og fornøyd Hege fra Haugesund forteller: - Etter hypnosen forsvant pollenallergien øyeblikkelig. Det hadde jeg ikke trodd, jeg som slet med opphovnede og kløende øyne, utslett i ansiktet og var avhengig av allergimedisin. Har ikke tatt det en eneste gang på en måned nå - selv om vi er midt i en aktiv pollensesong. Har liksom gått og ventet på at allergien skulle komme tilbake, men det har den ikke. Og det er så deilig - helt fantastisk, sier Hege.
 22. Smerteredusert fødsel. Hjelper deg til å bli roligere og mer avslappet før - og under fødsels-prosessen, slik at nedkomsten vil bli langt mindre smertefri og mye bedre for mor og barn.
 23. Tvangstanker og tankekjør. Tilbakevendende uønskede tanker (OCD)
 24. NB: Les og hør den spennende historien om hvordan videoprodusent Terje Toftenes ble kvitt den agressive lymfekreften: Klikk på linjen:  https://newparadigm.no/fri-fra-kreft/?fbclid=IwAR3IrHY5JY1hzUg9grLPceat1VHcMjx__P-PFU83yOriZ-FGJgw0YHSfht

 

OBS.OBS: Om du trenger hjelp for en eller flera av mine behandlinger, så ikke nøl med å kontakte meg - helt uforpliktende. (Også lørdager og søndager) Ring til meg, BJØRN LUNDE, på 92234180 eller send epost til: 

b-lunde2@online.no

 

PS: I det flotte innlegget under, skrevet av May-Linn Aaslie, er det ikke henne som er på bildet. Filmbildet viser derimot Carina Nymark og er en del av et videoinnslag om sistnevnte.🙂

 

🙂 Opplærings-ros: "Bjørn Lunde er en dyktig hypnoterapeut som er lydhør for klientens ønsker og behov, og tilpasser behandling deretter. Han har mye kunnskap som har raust deler med dem som går i lære hos ham, og han har på kort tid lært meg veldig mye om faget. Han tar seg tid, kommer med råd og svarer på spørsmål som dukker opp underveis i læringsprosessen."  Hilsen Christin Dahl

 

Astmaen ble bedre etter kort tid - med trening og hypnose